Cum sa te deblochezi de cea mai mare frica a ta!(Cele sase nevoi umane dupa cum le prezinta Tony Robbins)

Pe masura ce citesti acest mesaj o sa capeti o din ce in ce mai mare claritate asupra vietii tale si asupra ceea ce trebuie sa faci pentru a urca la urmatorul nivel de evolutie personala.

Uite o sectiune a unui mesaj pe care l-am primit de la o prietena de-a noastra:

„Sa nu divaghez de la mine LA TINE, asta e iar un defect MAJOR AL MEU,vorbesc MULT, vorbesc LIBER si COMPLIC si COMBIN lucrurile ! Uite un prim subiect – CUM SA NE AUTOEDUCAM SELECTIA FILTRULUI PERSONAL MENTAL ! E o problema la mine si stii care e culmea culmilor __ Aceea ca mi-am dezvoltat singura aceasta abilitate de a complica lucrurile si sensurile pornind chiar si nu neaparat O IDEE,e chiar prea mult spus,chiar de la un CUVANT, caci a trebuit sa invat arta de a multiplica sensurile LUCRURILOR SIMPLE pentru a putea atunci cand ajung la complexul EFECTELOR POSIBILE DE PRODUS sa reduc la cev aiar simplu -respectiv la GASIREA SOLUTIEI !”

O sa fiu direct la subiect, si o sa ma iau putin de tine la modul cel mai dragastos cu putinta. Stii ca tin la tine, nu e asa? Si am ales sa raspund la acest mesaj si sa-l impartasim cu totii pentru ca este intr-adevar extrem de important pentru fiecare.

Intrebarea mea pentru tine este – Care este cea mai mare frica a ta?

Cumva aceeia ca vei reusi si ca atunci nu vei mai putea fi iubita de oamenii cu care te incojori acum pentru ca o sa devii una dintre ceilalti? Stii tu.. cei bogati, avari, rai, care nu le pasa de nimeni in afara de ei si care nu se uita la noi astia marunti carora ne este frica sa uitam fata in fata la frica noastra sa o cucerim si sa ne dam permisiunea sa fim ceea ce suntem cu adevarat din interior! Fiinte remarcabile, abundente, libere!

Am mai spus asta si a venit momentul sa o repet, nu eu am descoperit asta eu doar am furat aceasta idee pt viata mea si acum o impartasesc cu tine…

Mai ti minte citatul meu preferat?
„Cea mai mare frica a noastra nu este ca suntem neadecvati , cea mai mare frica a noastra este ca suntem puternici peste masura. Lumina este cea care ne infricoseaza cel mai mult nu intunericul. Faptul ca tu joci marunt nu serveste lumii la nimic. Nu este nimic iluminant in a te micsora pentru ca cei din jurul tau sa nu se simta insecuri in jurul tau. Cu totii suntem facuti sa stralucim precum stralucesc copiii. Si nu este doar in unii dintre noi este in fiecare. Si pe masura ce lasam propria noastra viata sa straluceasca in mod inconstient dam altor oameni puterea de a face la fel si pe masura ce ne eliberam de propria noastra frica prezenta noastra in mod automat elibereaza pe ceilalti.”

„Oamenii isi mentin problemele pentru ca le satisfac nevoile” Tony Robbins Tony
El a vazut un pattern la toti oamenii peste tot pe unde a fost.. a vazut aceleasi probleme peste tot pe unde a fost si a descoperit de ce acestea exista si cel mai important cum le poti elimina.

Este vorba despre cele 6 nevoi umane pe care le descrie el si te voi duce printr-o incursiune la cum explica el aceste nevoi si mai important la cum poti face TU diferenta in viata TA.

Eu voi fi canalul prin care vei primi aceste informatii direct de la el. Acest om este incredibil! A pornit de la o stare foarte modesta si acum are peste 7 companii internationale a castigat sume imense chiar a avut o zi de 400 mil$ cand si-a scos compania lui pe piat publica, asistand peste 50 milioane de oameni în întreaga lume în calatoria lor de a atinge satisfactia în viata, fiind consultant pentru unii dintre cei mai mari oameni ai lumii precum Bill Clinton, Andreas Agasi, Maica Teresa, Nelson Mandela, Michal Jordan, etc. care numai anul trecut a hranit peste 2 milioane de copii prin fundatia sa. Este o binecuvantare pentru mine sa-ti pot transmite cunostintele dovedite în timp ale acestui om extraordinar si afunda-te în întelepciunea frazelor care urmeaza.


Care este factorul ce determina toate rezultatele vietii tale?


Fie ca realizezi la acest moment sau nu, fie ca recunosti sau nu la acest moment, daca te uiti înapoi la toate deciziile pe care le-ai luat în viata ta daca esti sincer cu tine o sa vezi ca ai luat aceste decizii fie dorind sa scapi de o durere (care se manifestase deja sau care urma sa se manifeste) fie sa atingi o placere(satisfactie).

Acesta este factorul care îti determina rezultatele în viata.


Aici este muchia de cutit.


Îti mai aduci aminte cand ai abordat pentru prima data pe partenerul tau de viata, sau pe iubitul tau(sau cel care l-ai dorit)?


Atunci au fost doua forte care se luptau pentru suprematie: prima – placerea pe care o proiectai în a fi cu acea persoana, a doua – frica ca vei fi respins si ca ai putea sa pierzi totul, sa-i pierzi prietenia, sa te simti apoi stanjenit în preajma acelei persoane pentru ca îti cunoaste sentimentele adevarate si ca nu se va mai putea comporta „normal” cu tine la fel ca si pana acum.

Forta care a castigat aceasta lupta, placerea sau suferinta pe care ai perceput-o în a aborda, determina actiunea si rezultatele pe care le-ai manifestat.

Fie ai actionat si ai descoperit ca si acelei persoane îi placea de tine si nu îndraznea sa – ti spuna, fie ai actionat si ai aflat ca nu împartaseste aceleasi sentimente si în felul acesta în cele din urma ai rasuflat usurat, chiar daca a durut putin, pentru faptul ca nu ai ramas amagit la gandul „oare cum ar fi fost daca…” si ai putut sa-ti vezi mai departe de viata; fie frica(durerea de a fi respins) a fost prea mare nu ai actionat niciodata, si ai trait într-o disperare si consumare latenta nestiind niciodata ce raspuns ai fi primit, si tot facandu-ti procese de constiinta ca esti o persoana slaba pentru ca nici macar nu ai putut sa scoti o vorba si sa-ti exprimi sentimentele.


Acest lucru este DOVEDIT! Modul cum percepi durerea sau placerea raportat la diferitele evenimente ale vietii tale determina rezultatele si stilul de viata pe care îl ai(negativ sau pozitiv).


Majoritatea oamenilor îsi mentin problemele pentru ca le satisfac nevoile fara a risca de a da fata în fata cu cea mai mare frica a lor


Sunt doua tipuri de probleme pe care o persoana le poate manifesta:
probleme calitative (cum ar fi schimbarea unei cariere, dedicarea pentru o relatie, pornirea unei familii, parasirea unei relatii, confruntarea unei persoane, cererea unui ajutor)

probleme “sigure” (depresie, amanare, ezitare, mancare sau alte adictii, învinovatirea altor persoane pentru problemele personale, amanarea unei decizii de retragere dintr-o relatie.etc)Aceste probleme “sigure” par sigure pentru ca simtim la un anumit nivel ca ne protejeaza de sentimentul ca daca nu o sa reusim în ceea ce ne-am propus nu o sa mai fim acceptati sau iubiti de cei importanti vietii noastre. Aceste probleme “sigure” pe termen lung creaza rezultate dezastruoase.


O problema calitativa presupune tocmai a privi fata în fata frica de a nu fi acceptat, de a fi respins si de a nu fi iubit în cazul în care esuezi, deschizandu-te noilor posibilitati si ducand în general un stil mai satisfacator de viata. Luarea unei decizii calitative de confruntare cu situatia potential „periculoasa” îti întareste personalitatea, caracterul, te face sa cresti si sa te dezvolti, sa te bucuri de lucrurile cu adevarat umane, sa gusti viata.


Cei mai multi oameni evita deciziile calitative prin mai multa munca sau mai multa grija pentru copii lor de exemplu, pentru a se distrage de la faptul de a privii fata în fata frica de a face ceea ce vor cu adevarat în viata lor.

Cele mai riscante decizii calitative din lume sunt cele relationale, pentru ca nu poti controla relatiile. În cel mai bun caz le poti influenta… ceea ce este cu adevarat înfricosator. Si de acceea o groza de oameni manifesta comportamente evitative si probleme “sigure” pentru a nu privi fata în fata frica de a nu fi acceptat si de a nu fi iubit.


Asa ca pune la punct în primul rand partea emotionala a relatiilor tale pentru ca fara acest lucru vei fi o persoana goala pe dinauntru si orice realizare indiferent cat de mare este nu te va satisface. Iar succesul fara satisfactie este esec.

Pe baza principiului de mai sus „durere – placere” se contureaza destinul tau.


Mai jos ai explicatia celor sase nevoi umane (toti le avem dar ni le satisfacem în mod diferit în functie de ceea ce percepem a fi dureros sau producator de placere)


Pe masura ce vei absorbi explicatia celor sase nevoi umane vei simti ca-ti poti “diagnostica” fiecare convigere, sentiment sau actiune pe care ai avut-o pana acum si te vei simti din ce în mai comfortabil în a lua o decizie calitativa cu viata ta.


O decizie care sa te urce la un nou nivel de existenta.

Am ales sa-ti prezint aceste informatii despre noi oamenii pentru ca daca nu te pui la punct cu tine si nu iei decizii calitative toate strategiile si metodele dovedite din lume nu-ti vor aduce nicio schimbare în viata pentru ca într-un fel sau altul, constient sau inconstient te vei autosabota pana vei ajunge sa esuezi.


Fara tine nimic nu va functiona. Cand TU te transformi toata lumea ta se transforma. Daca tu nu te transformi lumea ta nu se va transforma.

Care este prima si cea mai puternica nevoie umana?


Pattern-urile de comportament si de reactie care s-au dezvoltat dealungul evolutiei noastre sunt adanci integrate în sistemul nostru si debranseaza pana si cele mai tari convingeri.


Nevoia de siguranta este determinata evolutiv si genetic. Îndeplineste cea mai importanta functie umana si anume nevoia de supravietuire.(Supravietuirea si Replicarea sunt cele mai imporante functii pe care le avem ca organisme evolutive – iar îndeplinirea acestor doua functii genereaza cele 6 nevoi umane )


Suntem precablati evolutiv sa evitam durerea si sa urmarim placerea.


ATENTIE! În primul rand sa evitam durerea pentru ca durerea produce dezintegrarea, dezintegrarea duce la boala, boala duce la moarte. Asa ca aceasta nevoie de siguranta este extrem de importanta.


Poti simti siguranta în mai multe feluri în lumea noastra actuala tinand cont ca am evoluat imens în ultimii 200 de ani iar unele dintre lucrurile care ne ofereau înainte siguranta pentru multi oameni sunt deja primite de la sine prin simplu fapt ca s-au nascut.


Poti simti siguranta mancand (sangele îti este pompat în stomac..si simti ca poti respira din nou), fumand, luand un drog, gandind ca indiferent cate probleme ai avut în trecut ai trecut peste ele de fiecare data si vei trece si de data aceasta, sau îti poti gasi siguranta într-o forma religioasa.


Indiferent cum îti satisfaci aceasta nevoie umana întrebarea este daca o satisfaci temporar sau într-un mod care poate fi sustinut pe termen lung.


O poti satisface într-un mod pozitiv, neutru sau negativ?


Indiferent cum, toti oamenii isi satisfac aceasta nevoie.


Multe dintre comportamentele oamenilor pot crea senzatie de siguranta temporara dar pe termen lung pot crea rezultate dezastruoase pe plan de sanatate, financiar, emotional si spiritual.


Stai putin si întreaba-te cum îti satisfaci tu nevoia de siguranta? Care îti este postura fizica în care te aflii atunci cand esti sigur pe tine? Pe ce te concentrezi cand esti într-o asemenea stare? Ce cuvinte îti spui în gand si cu ce ton al vocii interioare.


Stai putin acum si scrie…


Apoi gandeste-te ce s-ar petrece cu tine daca ti-ai face viata în asa fel încat sa fi o persoana sigura de tot ce ti se petrece si ti se va petrece? Cum te-ai simti daca ai sti ce se va petrece, cand se va petrece, înainte sa se petreaca de fiecare data?


Poate ca ar fi interesant pentru o perioada! Ai simti controlul! Apoi te vei plictisii de moarte.


Ceea ce ne duce la a doua nevoie umana:

Care este a doua nevoie umana?


Nesiguranta.Varietatea, stimularea sau surpriza.


Îti plac surprizele, nu e asa? Fi o persoana sincera si recunoaste.
Îti plac, nu e asa?


Si porcii zboara! Minti! Îti plac doar surprizele placute si surprizele pe care le vrei. Pe celelalte le numesti probleme, si nu vrei probleme.


Dar ai nevoie de probleme pentru ca altfel nu cresti.


Varietatea de fapt este o schimbare a starii în care te aflii.


Si îti poti schimba starea band, fumand, mancand, rugandu-te, stabilind un nou scop etc.


Adevarul este ca poti avea o imensitate de varietate doar stand într-o camera închisa si folosindu-ti creierul.


Multi zic…frate ce plictisitoare este viata… NU! Viata nu este plictisitoare, tu esti plictisitor.


Întrebarea pe care sa ti-o pui este din nou aceeasi: în ce fel îti satisfaci tu nevoia de nesiguranta, varietate, stimulare? O faci într-un mod care o satisface temporar sau pe termen lung? Într-un mod pozitiv, neutru sau negativ?


Stai putin si scrie cum îti satisfaci aceasta nevoie, care îti este postura, pe ce te concentrezi si care este limbajul si tonul pe care îl folosesti cand descrii acest aspect.


Care este a treia nevoie umana?


Significanta.


Faptul de a te simti o persoana importanta, speciala, unica, de a fi necesara si importanta.
Poti face asta manifestand o gramada de probleme cu care sa te “lauzi” cat de unic esti tu, sau rezolvand o gramada de probleme în timp ce dezvolti altele pentru a fi cine stie ce supererou sau eroina; avand mai multe “jucarii”: bani, cercei, tatuaje, etc decat oricine altcineva


sau …


Tu nu ai nevoie de toate acestea, tu esti doar o persoana spirituala. Pe tine nu te intereseaza significanta te intereseaza doar spiritualitatea, dar faci foarte clar pentru toata lumea din jurul tau faptul ca spiritualitatea ta este cea mai significanta dintre toate.


Indifirent cum, toti gasim o modalitate de a satisface aceasta nevoie chiar daca este necesar sa ne mintim în legatura cu asta.


Chiar si oamenii nebuni gasesc un mod prin care sa satisfaca aceasta nevoie.


La fel o poti face într-un mod pozitiv, neutru sau negativ, gratificare temporara sau pe termen lung.


Cel mai simplu mod de a satisface aceasta nevoie umana în relatie cu strainii este prin violenta. Daca fac parte dintr-o gasca si-ti pun un pistol sau un cutit la gat sunt instantaneu significant în fata ta. Sunt sigur ca o sa-mi raspunzi. Îmi satiface în acelasi timp nevoia de siguranta plus cea de nesiguranta pentru ca nu stiu ce se va întampla pentru ca de fiecare data este diferit.


Tony Robbins specifica faptul ca daca o problema, convingere, sentiment, substanta sau actiune satisface simultan 3 sau mai multe nevoi devii dependent de ea.


Uita-te putin la problemele pe care le manifesti în viata ta.


Daca ai cumva o problema cu care te confrunti de ceva perioada si nu ai rezolvat-o înca, sunt sanse mari ca acea problema îti satisface în mod constient sau înconstient nevoia de significanta.


Nu este faptul ca nu ai tupeul sa confrunti frica de nereusita si de a nu fi acceptat si iubit în cazul în care nu reusesti si ca esti las, este doar acea mare problema din viata ta care te tine sa nu ai ceea ce ai meritat de la viata.


Doar o onestitate majora cu tine poate rezolva aceasta provocare. Atata timp cat nu o sa recunosti acest lucru vei continua sa tot manifesti aceleasi probleme de care te plangi.


Apoi întreaba-te:
Care este modul prin care îmi satisfac aceasta nevoie de significanta. Este un mod eficient pe termen lung sau doar temporar?


Ma asista doar pe mine sau îi asista si pe ceilalti? Pentru ca daca te asista doar pe tine atunci nu este sustenabil pe termen lung! Viata nu este doar despre tine.


Stai putin si scrie cum îti satisfaci aceasta nevoie, care îti este postura, pe ce te concentrezi si care este limbajul si tonul pe care îl folosesti cand descrii acest aspect.


Care este a patra nevoie umana ?
Conexiunea interpreosnala/dragostea


Adevarul este ca majoritatea oamenilor se multumesc doar cu conexiunea, pentru ca adevarata dragoste este prea riscanta.


Sa poti da drumul la sentimente si sa iubesti neconditionat, fara a stii cu siguranta ca vei primi ceva înapoi este greu de suportat, asa ca majoritatea oamenilor se multumesc doar cu conexiunea.


Iar cel mai rapid mod de a crea o conexiune este sa manifesti o problema. Si sa o împartasesti prietenilor care “din întamplare” au si ei aceeasi problema. Nu conteaza ca ne simtim mizerabili cu problema noastra dar macar ne putem conecta.


Nu conteaza ce problema ai, ca este financiara, emotionala sau de sanatate atata timp cat ai la cine sa o împartasesti.


Si de aici apare o provocare pe care îi tine pe cei mai multi oameni sa reuseasca. Îsi dezvolta din ce în ce mai multe nevoi “sigure” pentru a nu fi pusi în situatia de a simti frica de a fi respinsi si de a nu fi iubiti în cazul în care nu reusesc cea ce –si propun. Fie ca este plan financiar fie ca este pur si simplu a merge dupa femeia sau barbatul cu care ai vrea sa fi cu adevarat.


Iar cand vei porni pe drumul de a avea succes în afacerea pe care o ai sau o vei avea prietenii tai vor fi pusi în situatia de a manifesta fie o problema “sigura” fie vor fi pusi în situatia de a lua o decizie si de a se confrunta cu o problema calitativa pentru viata lor.


Pe care crezi ca o vor alege majoritatea?


Pe acea de a-si confrunta frica de a nu fi acceptat si iubit în cazul în care vor esua?
Sau
Aceea de a face tot posibilul (constient sau inconstient) de a te doborî, pentru ca tu sa nu reusesti. În felul acesta veti avea împreuna probleme dar macar va puteti conecta si nu vor fi nevoiti sa faca fata la rusinea ca tu ai reusit desi ai plecat din acelasi mediu iar ei nu au fost în stare sa faca acelasi lucru. Acest lucru le-ar micsora si mai mult stima de sine pe care oricum o are mica, motiv pentru care chiar manifesta foarte mecanisme compensatorii pentru a o ascunde.


Care varianta crezi ca este mai usor de atins?


Exact ! A doua varianta!


Acum întelegi de ce multi din oamenii care “te iubesc” te pot tine sa nu reusesti?


Pregateste-te pentru astfel de reactii si pregateste-te sa aplici planul dovedit pe care îl vei urma pentru a atinge succesul.


Aceste patru nevoi Tony le numeste nevoi ale personalitatii. Toate aceste nevoi sunt satifacute de toti oamenii într-un fel sau altul, constient sau inconstient, fie ca vor sa recunosca sau nu.


Urmatoarele doua nevoi sunt nevoi ale sufletului dupa cum spune Tony.


Sunt nevoi care creaza satisfactia. Pentru ca doar satisfactia te poate tine pe termen lung iar daca ai succes/rezultate/performanta fara satisfactie atunci de fapt ai esuat.


Care este a cincea nevoie?
Nevoia de crestere.


Tot ceea ce nu creste moare. Ai nevoie sa te dezvolti si sa cresti.
Si poti creste de la un anumit nivel încolo doar prin…
A sasea nevoie umana
Contributie dincolo de tine(transcendenta).


Daca viata este doar despre tine atunci vei avea o placere doar temporara, nu o vei putea mentine. Satisfactia o simti pe termen lung.


Dupa cum am spus tot ceea ce nu creste moare, iar evolutia a demonstrat ca tot ceea ce nu contribuie este elimnat.


TU cum faci sa satisfaci aceste nevoi? O faci într-un mod pozitiv, neutru sau negativ? Te asista doar pe tine sau îi asista si pe ceilalti?


Nu degeaba succesul în afaceri vine doar cand aduci valoare altora. Daca produsul, serviciul sau afacerea pe care o faci nu aduce valoare altora atunci fa-ti un bine si pleaca de acolo pentru ca nu-ti va aduce beneficii pe termen lung si vei avea de suferit.


Care este caruselul ratarii personale si al insatisfactiei în care majoritatea oamenilor îsi petrec viata? Este cumva caruselul în care esti si tu acum?
Majoritatea oamenilor îsi traiesc viata într-un opt nebun!
Ce în seamna asta?
Cumva urmatorul pattern de comportament îti este cunoscut?


Ai probleme, ai probleme, ai probleme… ti se ia sa ai probleme si izbucnesti nervos si actionezi o perioada apoi …..iar ai probleme, iar ai probleme,iar ai probleme, iar ti se ia sa ai probleme si …iar actionezi si te tot învarti în ciclul asta.


Si unii se învart toata viata lor constienta în acest carusel al ratarii pesonale si al insatisfactiei traind o disperare latenta si asteptand moartea.


Sau ce zici de acest pattern de comportament?


Îti este cunoscut?
Esti trist, esti trist, esti trist.. apoi dintr-o data ti se ia sa fi trist si te superi ca esti trist si dintr-o data devi energic si plin de viata …apoi iar devi trist, iar devi trist, iar devi trist si apoi iar ti se ia sa devi trist si devi suparat ca esti trist si actionezi (supararea este mai buna decat tristetea – te simti mai în putere) si iar reiei ciclul.


Acest ciclu se numeste un opt nebun. Iar tristetea sau problemele care te mentin în acest opt nebun sunt probleme “sigure”. Adica acelea care îti stau în controlul tau sa rezolvi dar care îti satisfac în mod constient sau înconstient la un anumit nivel nevoile tale descrise mai sus.


Ei bine aceste manifestari de probleme sigure te vor tine prins în acest opt nebun pana în momentul în care vei avea curajul sa-ti privesti frica în ochi sa iei o decizie calitativa si sa-ti transformi viata.


Doar crescand printr-o decizie calitativa te vei putea bucura de un nivel superior de existenta care este mult, mult mai valoros decat satisfacerea temporara a nevoilor noastre umane prin manifestarea de probleme “sigure”. (daca doresti sa-l auzi pe Tony Live vorbind despre aceste lucruri in engleza doar intra pe YouTube si cauta “six human needs” de acolo am luat si am tradus mare parte din ceea ce gasesti explicat aici. Il apreciez nespus pe Tony si doresc sa-i recunosc meritul si sa-l fac cunoscut si mai departe)


Asa ca acum te poti „diagnosita” personal dupa toate informatiile pe care ti le-am impartasit aici.

Si apoi poti lua o decizie calitativa care sa-ti transforme viata.

Pentru ca autoeducarea selectiei filtrului nostru mental se petrece automat atunci cand are de lucrat cu date exacte.

Urmatorii pasi sunt simpli, daca iti mai aduci aminte intr-unul din articolele anterioare am vorbit despre a-ti goli mintea.

Pur si simplu iei o foaie de hartie si un pix (cele mai valoroase instrumente de afacere si dezvoltare personala din lume cand le folosesti cum trebuie) iti golesti mintea de tot ceea ce are inauntru.. pur si simplu stai si scrii (de exemplu ieri m-am culcat azi la 9 dimineata? pentru ca imi pusesem un rezultat in minte si creierul meu lucra neincetat in a aduce materialele necesare indeplinirii acelui rezultat si asa am petrecut toata noaptea scriind tot – a fost una dintre fazele acelea de care vorbeste Hapoleon Hill in De la idee la bani in care parca esti conectat la o sursa de inspiratie care vine de pe alta lume (Inteligenta Infinita – Inteligenta creatoare) ) . Stai si scrii tot tot tot pana cand simti ca ai golit tot ce-ti vantura prin minte.. griji, idei, frici, dorinte, rezultate, planuri etc. Si apoi le pui in ordine dupa prioritati. Ceea ce nu poti controla le bifezi ca si rezolvate si le dai drumul iar pe celelalte lucrezi incepand de la prima prioritate.

Deci dupa ce ai descarcat tot bagajul intelectual si emotional si dupa ce ti-ai fixat CE ANUME DORESTI SPECIFIC sa realizezi(si ai pus acel ceva undeva unde sa-l poti vedea tot timpul pentru a-ti aduce aminte de el) si DE CE doresti sa realizezi acel lucru(de ce este important pentru tine) mai departe nu mai este treaba ta este treaba subconstientului tau si a „servomecanismului” interior care te va autodirectiona catre rezultatul dorit.

Sper ca ti-a fost de ajutor acest articol si apreciez deschiderea ta in a pune intrebari.

Alex Tita aici!
Pentru Prosperitatea TA Infinita!
Haide sa construim ceva remarcabil impreuna!

P.S. Ce ti-a placut cel mai mult la acest articol? Lasa-ne gandurile tale la sectiunea de comentarii si de asemenea daca ai intrebari la care doresti sa ai un raspuns care crezi ca-i va ajuta si pe altii doar scrie-le sau trimite-le la info@alextita.com si poate le vom discuta in articolele care vor urma. Iti doresc o saptamana REMARCABILA!


P.P.S. Daca doresti sa ni te alaturi grupul nostru de Mastermind pe baza cartii Napoleon Hill – De la idee la bani – saptamana asta discutam despre puterea Subconstientului apasa pe acest link si alatura-te discutiei


Daca ti-a placut acest articol da un digg pentru ca sa poata afla mai multi despre el.

Be Sociable, Share!
 • http://www.happy-diwaliwishes.com/2014/10/happy-diwali-wishes.html Happy Diwali Wishes

  Wow i like yur site. It genuinely helped me with the information i wus searching for. Appcriciate it, will bookmark.

 • http://www.opcionesbinariasbiz.com/ opciones binarias

  stays on topic and states valid points. Thank you.

 • http://charmed-episodes.info http://charmed-episodes.info

  „Appreciate you sharing, great article post. Great.”

 • https://timeoutcardsupportldn.zendesk.com/entries/30893081-Choosing-Silver-Plate-Collectibles-For-Your-Residence see page

  Fully understand what sort of jewelry deciding on a jewellery pay for.One can find about three distinctive different kinds of ,tiffany & co jewellery outlet,gems: bogus, artificial together with bogus. tiffany jewellery are both actual crystals, though representation is just plastic-type material hued to seem similar to the real thing. Pure diamonds are found subterranean and artificial jewelry usually are harvested in a labrador.Have a pretty critical look for the element you wish, subsequently said at the side of additional pieces you are considering. Be careful of tactics which usually quite a few agents will make use of to create a gemstone glance better.

 • http://www.mobilephonestore.net/member/408186/ Malcom Frymark

  I do believe all of the ideas you have presented to your post. They are very convincing and can certainly work. Still, the posts are very short for novices. Could you please extend them a little from subsequent time? Thank you for the post.

 • http://www.dabber.com/u2b/uprofile.php?UID=836137 jasa desain rumah murah

  Someone essentially lend a hand to make severely posts I might state. That is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to create this actual post amazing. Great task!

 • http://newtechsindubai.wordpress.com/ Gerardo Dwiggins

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • http://dominickxlkz.edublogs.org/2014/07/23/students-pursuing-a-tax-attorney-career-benefit-from-taking-accounting-courses-or-obtaining-an-accounting-degree-as-their-undergraduate-choice/ Lawyers Tax

  Trouble-Free Secrets Of Searching For A Tax Attorney

 • http://www.chicagocriminallawyer.pro/ criminal lawyer chicago

  What do you do when it’s your company that has gotten slimed and maligned unfairly in the press or on one of the prevalent consumer feedback sites such as PissedConsumer.com? chicago criminal lawyer Do you fix it? Can you fix it? Do you need to hire a pro? It’s interesting that „Reputation management” has evolved from a catchphrase to a science to an actual industry. Has anybody run a search on reputation management agencies lately? Prepare to be buried—you’ll get at least 25 pages of Google results.

 • http://www.bizsugar.com/SocialMedia/how-to-implement-using-google-apps-standard-edition/#comments Standard Edition Google Apps Account

  Hello, i like the way you post on your weblog,

 • http://www.loveingreen.com/inauguracion-del-blog-con-un-sorteo-de-book-fotografico/ Joel Wagener

  Thanks so much for the article.Thanks Again. Keep writing.

 • http://www.guague.com/apps/profile/128437387/ biaya jasa desain rumah

  I have recently started a web site, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

 • http://blogs.rediff.com/babay123/2014/10/10/latest-technology-welding-machines-launched-by-ulite-tools/ Angle Grinder

  Hey! Good stuff, do tell us when you finally post something like this!

 • Pingback: developpeur des sites internet pas chers()

 • Pingback: création site internet tanger maroc()

 • Pingback: développeur maroc()

 • Pingback: développeur site web tanger()

 • Pingback: referencement site web tanger()

 • Pingback: creation site web maroc()

 • Pingback: referencement site web maroc()

 • Pingback: creationsite.ma()

 • Pingback: cabinet dentaire maroc()