Simpla forta care te *TRAGE* inspre succes si satisfactie

Cunosti momentul acela magic in timp in care constientizezi un lucru despre tine, despre viata si despre cum functioneaza universul in jurul tau?

Am vazut un film de ceva vreme pe care il recomand din tot sufletul. Se numeste Prefontaine. Doresc sa-ti las tie placerea sa-l vezi integral si inainte de asta doresc sa-ti impartasesc un AHA pe care l-am avut pe masura ce vizionam acest film.

„Dorinta nu poate fi antrenata, fie o ai fie nu o ai!”

Propozitia asta m-a facut sa reflectez profund daca este adevarata sau nu, sau in ce situatii este adevarata sa nu? Daca dorinta poate fi sau nu poate fi antrenata…

Cand m-am uitat la viata mea si la vietile oamenilor cu care am intrat si intru in contact concluzia este ca dorinta nu poate fi antrenata, ea poate fi simtita sau descoperita din interior.

De ce ma leg de dorinta in acest mesaj?

FAPT! Te transformi doar atunci cand doresti sa te transformi.

Poti beneficia de cele mai bune tehnici, tactici, secrete, procedee, experti, guru, antrenori pentru transformarea personala daca tu nu doresti sa te transformi nu te vei transforma. Si tu la randul tau poti incerca nebuneste sa transformi pe altcineva, daca acea persoana nu doreste nu se va transforma si tu poti sa crapi langa ea si nu vei ajunge la niciun rezultat.

Asa ca daca inca mai incerci sa schimbi pe cineva, opreste-te pentru ca-ti risipesti energia degeaba.

Oamenii de succes au o foame in interior pentru a realiza un anumit lucru. Este o forta care-i misca din interior. Daca vrei sa fi de succes trebuie sa-ti fie foame de crestere, de contributie, de significanta, de iubire, de respect, de libertatea obtiunilor etc. Si aici AVERTIZARE aceasta foame este pentru satisfactia TA si pentru ceea mai mare congruenta cu spiritul tau remarcabil si in continuua manifestare si dezvoltare.

„Apreciaza ceea ce ai pe masura ce urmaresti ceea ce doresti” Jim Rohn

Apreciaza procesul, pentru ca nimic din ceea ce poti obtine nu-ti va aduce satisfactia ci doar experienta obtinerii si drumului spre manifestare iti va aduce satisfactia, iar cele mai puternice experiente pe care le poti avea in viata ta sunt acelea care iti aduc cel mai mare beneficiu tie, care aduc cel mai mare beneficiu celorlalti si care aduc cel mai mare beneficiu binelui general. Tony Robbins le numeste experiente de categoria I si iti doresc ca majoritatea experientelor vietii tale sa fie astfel de experiente.

Daca cumva te-ai intrebat de ce nu ai realizat mai multe pana la acest moment, de ce nu ai devenit mai mult, de ce nu te poti urni sa realizezi ceea ce ai dorit toata viata ta sa realizezi raspunsul este SIMPLU: nu ai avut sau nu ai indeajuns de multe motive suculente aducataore de satisfactie pentru a fi manifestat sau a manifesta acele lucruri in viata ta.

Ce poti face pentru a-ti descoperi motivatia?

Iti poti pune intrebari de genul pe fiecare aspect al vietii(sanatate, dragoste, $$$, intelectuale, spirituale):
• Ce fel de experiente nu mai doresc sa experientiez niciodata in viata mea? Specific
• De ce nu mai doresc sa le experientiez? Specific
• Ce experiente DORESC sa experientiez in viata mea? Specific
• Cum ma face sa ma simt? Specific
• De ce? Specific
• Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le am, sa le fac.. ce persoana trebuie sa devin pentru a manifesta aceste dorinte? Specific
• Sunt dispus(a) sa depun energia devenirii?
• De ce? Specific

Facand lucrul acesta faci pasul cel mai important. Si in momentul in care iti gasesti indeajuns de multe motive pentru care nu mai doresti un anumit lucru si doresti altceva, cand dorinta este indeajuns de mare, toate celelalte aspecte ale manifestarii ei iti vor veni in intampinare – va trebui doar sa intrebi specific si le vei primi, doar sa ai perseverenta si le vei descoperi, doar sa ceri asistenta si o vei primi.

Reflecteaza putin si recunoaste-ti tie ca nu ai mai mult, nu ai devenit mai mult, nu experientiezi mai mult pentru ca nu ai dorit mai mult intr-un mod specific, apoi iarta-te.. si acum ca ai capatat o constienta mai mare alege sa faci transformariile specifice pe care le-ai dorit din totdeauna sa le faci, gaseste-ti motivele si porneste spre nivelul urmator.

Iti doresc doar ceea ce este cel mai bun!
Cel mai mare fan al tau,
Alex Tita

P.S. Impartaseste-ne ce ti-a placut cel mai mult la acest articol si ce ai ales sa faci mai departe cu viata ta si care sunt motivele tale pentru care doresti o transformare. Iar daca ai nevoie de asistenta de la noi doar spune: „cum pot ajunge la ________ ” si-ti promit ca impreuna vom gasi solutia.

Digguieste-ma

Be Sociable, Share!