Puterea unei minti goale
Cunosti zicala aceea care spune ca “ignoranta este binecuvantare?” Ei bine NU despre asta vom discuta.

Dupa cum bine spune “taticul” dezvoltarii personale Jim Rohn „Ignoranta NU este binecuvantare! Ignoranta este dezastru! Ignoranta este boala! Ignoranta esta saracie! Etc..“

O sa vorbim despre o altfel de minte goala.

O sa vorbim despre un exercitiu foarte puternic prin care faci din acest an, ANUL in care creezi progres.

Acest exercitiu l-am primit de la Eben Pagan, unul dintre oamenii pe care ii apreciez extraordinar de mult pentru puterea perseverentei si pentru faptul ca aliindu-se cu oameni mai puternici decat el, studiind oameni mai puternici decat el a reusit sa plece de la ZERO si acum sa construiasca un venit de 20 milioane $ anual. Pur si simplu nu este un geniu este un bun student. Iar acest lucru a facut diferenta in viata lui ca in viata a milioane de oameni exact cum va face si in viata ta atunci cand alegi sa fi un student pe viata.

PRIMUL PAS din acest exercitiu este sa iei o foaie de hartie si un pix.
Ai facut pasul acesta? Daca nu fa-l acum si treci mari departe DOAR dupa ce ai facut acest lucru.

Perfect!

Acum scrie pe aceasta foaie TOT ce-ti trece prin minte, toate grijile care iti vin in minte, toate placerile, toate lucrurile care-ti vin in minte atunci cand incerci sa dormi, in timp ce faci dus, in timp ce mananci etc.. pur si simplu toarna-le toate pe hartie:

I-ati acum 15 minute si pur si simplu stai si goleste-ti mintea. Stai si scrie totul pe hartie.

Fa asta acum. Este extrem de important!

Perfect!

Acum ca ai terminat de scris tot ce aveai in minte.. cum se simte?
Cum te simti cu asta? Te simti mai usor(usoara), nu e asa?

PASUL 2 este sa treci peste toata lista pe care ai scris-o si sa pui semnul de “vazut” acel “v” cu o codita mai luna la tot ceea ce este IN AFARA CONTROLULUI TAU! Consideram aceste lucruri rezolvate automat.

De ce facem acest lucru? ! Lasam universul, viata, etc sa aiba grija de ele.


Are rost sa aloci energie nervoasa pretioasa unor lucruri pe care nu le poti controla?
NU! Aceasta energie o poti directiona catre lucrurile pe care le poti controla.

Si inca un citat de la John Di Lemme ”Lucrurile pe care nu le poti controla nu le lasa sa te controleze ele pe tine”

PASUL 3 este sa pui o steluta la toate lucrurile care SUNT in controlul tau!

PASUL 4 Cele mai importante lucruri dintre lucrurile care sunt in controlul tau le treci pe o alta lista. (ATENTIE: sa fie maxim 10 lucruri trecuta pe aceasta lista)

Aceasta lista este foarte importanta! ACEASTA lista este LISTA pe care te vei concentra!

PASUL 5 porneste sa-ti schitezi un mic plan prin care sa realizezi lucrurile pe care le-ai scris pe aceasta lista. Nu trebuie sa fie perfect, este perfect asa cum este acum. Porneste sa faci in urmatoarele 24 de h cate o actiune mica care sa te asiste in realizarea fiecarui lucru dintre cele 10 pe care le-ai scris.

Facand acest lucru deja ai facut ceea ce 97% din oameni nu fac, ti-ai pus pe hartie gandurile tale, dorintele tale, grijile tale si ai ales sa faci un minim pas spre realizarea lor.

A NU FACE ACEST LUCRU este unul dintre motivele principale pentru care oamenii nu reusesc.

Daca ai citit Napoleon Hill- De la idée la bani poti intelege mai bine acest lucru. Poti intelege mai bine valoarea lui.

Vezi tu .. majoritatea oamenilor sunt precum o minge.
i-ai dat un sut intr-o directie se duce in directia aceea. Sunt tot timpul in stare de reactiune la mediul. Si oricat de mult incearca sa se minta ca nu este asa, acest lucru este o realitate.
Doar in momentul in care ti-ai golit mintea, si VEZI ceea ce o incarca, doar atunci poti face o organizare in ea, doar atunci poti alege prioritatile si doar atunci se va manifesta in viata ta acea forta (de servodirectie a creierului tau) care te va trage catre finalizarea lucrurilor pe care ti le-ai stabilit.

Sa stii ce vrei intr-un mod clar este primul lucru. Al doilea este sa stii DE CE vrei ceea ce vrei. Iar daca de ce vrei ceea ce vrei este indeajuns de puternic atunci CU SIGURANTA vei descoperii si CUM vei ajunge sa manifestezi lucrurile pe care le doresti manifestate.

Al treilea lucru este ACTIUNEA! Va trebui sa actionezi! Dupa cum spune si Joe Vitale “va trebui sa actionezi fie marunt, fie masiv, dar va trebui sa actionezi! Urmeaza-ti inspiratia!”

Alex Tita aici!
Acesta a fost mesajul meu de saptamana aceasta pentru tine! Iti doresc sa-l pui in aplicare si-ti doresc sa-ti construiesti din fiecare zi o zi REMARCABILA!
Ai grija de tine!

P.S. Scrie-ne la sectiunea de comment ce ti-a placut cel mai mult la acest articol/exercitiu si cum crezi ca te va asista sa mergi mai departe in viata ta. Apreciem cu totii contributia TA!

P.P.S. Dupa ce ne-ai lasat gandurile tale, daca doresti sa ni te alaturi Echipei Noastre De Minti Superioare adunata in jurul cartii lui Napoleon Hill – De la idée la bani inregistreaza-te GRATUIT pe http://www.alextita.com/TGRFreeMastermind.html . Poti merge cu noi de unde suntem acum in studierea principiilor eterne ale succesului (saptamana aceasta discutam despre PUTEREA MINTILOR SUPERIOARE) iar apoi dupa ce finalizam toata cartea voi automatiza acest proces si oricine doreste o sa poata relua de la inceput programul, pentru ca am inregistrat fiecare conferinta si fiecare va putea sa-l ruleze independent, indiferent de cand doreste sa porneasca in studierea acestei superbe carti.

Be Sociable, Share!